Gratin z letního ovoce

Směs lesního ovoce zapečená se žloutkovým krémem. Rychlý recept na teplý sladký dezert.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Ovoce pokrájíme a nandáme do talíře. V míse smícháme obsah poloviny vanilkového lusku, žloutky a kapku sladkého vína.

Mísu vložíme do vodní lázně a svižně mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Sundáme z vodní lázně a ještě pořádně promícháme.

Krém nalijeme na ovoce, posypeme moučkovým cukrem a zapečeme pomocí opalovací pistole, případně necháme zapéct v troubě.

Gratin z letního ovoce ihned podáváme jako výborný teplý dezert.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gratin z letního ovoce

Zpět na recept