Gothaj v černém pivu

Recept na vynikající gothaj naložený v černém pivu.


4.36x
20 min

Ingredience

2 ksčervená cibule
400 ggothaj
2 kszelená chilli paprička

nálev

2 lžícecukr
1 lžičkasůl
3 dlocet
2 lžícesójová omáčka
1 lžičkamletý koriandr
3 dlčerné pivo

Postup přípravy

V kastrůlku necháme svařit ocet s cukrem a solí. Přidáme pivo, sójovou omáčku, koriandr a necháme přejít varem. Salám oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dílky. Jednu chilli papričku podélně rozkrojíme a druhou nakrájíme na plátky. Do litrové sklenice naskládáme střídavě cibuli, papričku a salám. Zalijeme vychladlým nálevem a necháme alespoň týden uležet. Gothaj v černém pivu podáváme jako dobrou chuťovku s čerstvým chlebem.
user-icon

autor verametz

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Gothaj v černém pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena