Vaření.czReceptyGambas de ajo - krevety na česneku

Gambas de ajo - krevety na česneku

Španělský recept na krevetky nebo malé langusty.


4.526x
15 min
4×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
1 snítkabazalka
5 clolivový olej
1 střiklimetková šťáva
500 gkrevety nebo malé langusty

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Krevetky obereme, ale můžeme koupit i již očištěné. Česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Na středně rozpáleném olivovém oleji orestujeme česnek se snítkou čerstvé bazalky, přidáme krevety, zakapeme limetkovou šťávou z asi 1/4 limetky a restujeme cca 3 minuty. Před koncem přípravy jemně osolíme. Gambas de ajo - krevety na česneku podáváme s bílým chlebem a zeleninovými saláty.
user-icon

autor marek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Gambas de ajo - krevety na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena