!TIP k přípravě
Aby se vám krém při přípravě nesrazil, zahřívejte ho velmi zvolna a nezapomínejte míchat. Nezvyšujte teplotu a mějte trpělivost. Jakmile totiž žloutek zahřejete příliš, srazí se a místo hladkého krému získáte sladká míchaná vejce.
Jak zahnat mizernou náladu? Sáhněte po božských dezertech
Nedejte špatným náladám šanci! Zkuste si zlepšit den a připravte si jeden z luxusních dezertů., které jsme pro vás pečlivě vybírali.
Naučte se lahodné italské tiramisu podle tradičního receptu
Ve vršovické restauraci Osteria Da Clara vaří poctivou italskou kuchyni. Majitel a šéfkuchař Glenn Švarc pro nás připravil nadýchané tiramisu podle tradičního receptu. Na přípravu budete potřebovat: Cukr, vejce (žloutky), espresso, cukrářské piškoty, marsala (případně amaretto nebo jiný likér) a mascarpone.

Autor:Markéta v troubě



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena