Vaření.czReceptyFrancouzská pochoutka z Normandie

Francouzská pochoutka z Normandie

Pro mě ta nejlepší kombinace - studené s teplým a sladké se slaným.


2.880x
15 min

Postup přípravy

Paštika z krve se dá také koupit v obchodě. Můžeme ji nahradit jelitem bez krup, sekanou nebo čistou prasečí krví. Prasečí krev okořeníme česnekem, solí a pepřem. Můžete přidat i majoránku nebo oregano, záleží na chuti. Takto ochucenou krev nalijeme do vaničky. Existuje několik možností, jak dál upravit krev. Můžeme ji udit, uvařit ve vodní lázni a nebo pomalu péct v troubě. Délka úpravy je podobná jako bychom pekli paštiku. Paštiku opečeme na troše olivového oleje. Jako přílohu přidáme trochu salátu, bramborovou kaši nebo pár brambor vařených ve smetaně a na vrh naložíme citronovou zmrzlinu.
user-icon

autor mikecorp

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Francouzská pochoutka z Normandie

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena