Fondue z tmavé čokolády

Recept na jednoduché a velmi chutné pohoštění.


4.67x
30 min
2×

Postup přípravy

Hořkou čokoládu nastrouháme do hrnce a za stálého míchání rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme krupicový cukr, skořici, pomerančovou kůru, citronovou šťávu, nakonec přilijeme mléko, přivedeme do mírného varu a směs přelijeme do nádoby na fondue.

Očištěné ovoce nakrájíme na větší kostky, ale citron nezpracujeme. Tím zakapeme ovoce. Ovoce rozložíme na mísu. Nádobu s čokoládou přesuneme na vařič uprostřed stolu a nastavíme na nízkou teplotu. Sušenky dáme ohřát do trouby.

Ovoce napichujeme na vidličku, namáčíme v teplé čokoládě a přikusujeme teplé sušenky.
user-icon

autor klaudie123


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fondue z tmavé čokolády

Zpět na recept