Horké krevety podáváme s malou porcí salátových listů, například s dubáčkem nebo salátem lollo rosso.
sůl | |
40 g | máslo |
230 g | krevety |
2 ks | šalotka |
3 lžíce | pálenka |
1 lžíce | citronová šťáva |
150 ml | smetana ke šlehání |
mletý pepř černý | |
1 špetka | nastrouhaný muškátový oříšek |
120 g | menší žampiony |
na ozdobu | |
---|---|
petrželka | |
salátové listy |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.