Horké krevety podáváme s malou porcí salátových listů, například s dubáčkem nebo salátem lollo rosso.
sůl | |
40 g | máslo |
230 g | krevety |
2 ks | šalotka |
3 lžíce | pálenka |
1 lžíce | citronová šťáva |
150 ml | smetana ke šlehání |
černý mletý pepř | |
1 špetka | muškátový oříšek - strouhaný |
120 g | malé žampiony |
na ozdobu | |
---|---|
petrželka | |
salátové listy |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena