Filetový salát

Salát z vařené kořenové zeleniny, jablka a kousků restovaného filé.


3.0178x
45 min

Postup přípravy

Celer a mrkev očistíme, opláchneme a dáme vcelku vařit do osolené vody. Po uvaření je vytáhneme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky.



Mezitím opláchneme rybí filé, zakápneme je citronem, lehce osolíme a na másle je osmažíme. Necháme filé vychladnout a pak je rozebereme na menší kousky. Cibuli očistíme a okurku s jablkem oloupeme. Také je nakrájíme na drobné kostičky a vše kromě rybího masa smícháme.



Majonézu ochutíme citronovou šťávou, solí a případně pepřem. Dresink smícháme se salátem a nakonec do něj opatrně vmícháme maso, aby se nerozpadlo na úplně malé kousky.



Vhodnou přílohou je pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filetový salát

Zpět na recept