Vaření.czReceptyFilet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Recept na filet z candáta s máslovou omáčkou a velmi dobrým bramborovo-pomerančovým pyré.


5.016x
60 min
1×

Postup přípravy

Očistíme candáta, nakrájíme na filety a osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej a lehce ho osmažíme z obou stran. Na candáta poklademe plátek másla a dáme na 5 minut při 180°C péct do trouby. Uvaříme brambory, které poté propasírujeme. Do brambor přimícháme máslo, mléko, sůl, pomerančovou kůru z omytého pomeranče a šťávu. Dále si připravíme brokolici, kterou vaříme cca 3 minuty v mírně osolené vodě. Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré můžeme servírovat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena