Jemné filé z tresky opečené na másle a zapečené s podušenou lahůdkovou cibulkou a parmazánem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (651x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
sůl
100 g
máslo
450 g
brambory
0.5 ks
citron
- -
hladká mouka
- -
mletý pepř
4 ks
filé z tresky
2 svazky
lahůdková cibulka
80 g
parmazán
Postup přípravy
Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou a postavíme do chladničky. Dáme vařit brambory do osolené vody a lahůdkové cibulky nahrubo pokrájíme. Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na másle ho opékáme po obou stranách dozlatova. Posekané cibulky osmahneme na másle, smícháme se sýrem, dochutíme, směsí pokryjeme filé a zapečeme je pod grilem v troubě. Brambory s nahrubo nakrájenou cibulí opečeme na másle a podáváme s filé.