Filé zapečené s cibulkou

Jemné filé z tresky opečené na másle a zapečené s podušenou lahůdkovou cibulkou a parmazánem.


3.0651x
45 min

Postup přípravy

Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou a postavíme do chladničky. Dáme vařit brambory do osolené vody a lahůdkové cibulky nahrubo pokrájíme. Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na másle ho opékáme po obou stranách dozlatova. Posekané cibulky osmahneme na másle, smícháme se sýrem, dochutíme, směsí pokryjeme filé a zapečeme je pod grilem v troubě. Brambory s nahrubo nakrájenou cibulí opečeme na másle a podáváme s filé.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé zapečené s cibulkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena