Filé zapečené s cibulkou

Jemné filé z tresky opečené na másle a zapečené s podušenou lahůdkovou cibulkou a parmazánem.


3.0651x
45 min

Postup přípravy

Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou a postavíme do chladničky. Dáme vařit brambory do osolené vody a lahůdkové cibulky nahrubo pokrájíme. Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na másle ho opékáme po obou stranách dozlatova. Posekané cibulky osmahneme na másle, smícháme se sýrem, dochutíme, směsí pokryjeme filé a zapečeme je pod grilem v troubě. Brambory s nahrubo nakrájenou cibulí opečeme na másle a podáváme s filé.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé zapečené s cibulkou

Zpět na recept