Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu

Filé s pro Čechy ne příliš běžnou zeleninou.


3.168x
45 min

Ingredience

sůl
olivový olej
1 ksčerstvý fenykl
mletý černý pepř
800 gfilé z mořského okouna

příloha

30 gmáslo
300 mlmléko
200 gpórek
čerstvý tymián
1 kgvařených brambor

Postup přípravy

Filé rozkrájíme na čtyři porce, do každé uděláme kapsu, osolíme a opepříme.

Očištěný fenykl nakrájíme na dlouhé nudličky a vyplníme jím kapsy.

Zbytek fenyklu vložíme i s filé na vymazaný pekáč a dáme zapéct. Pro zlepšení chuti můžeme podlít vínem.

Jemně nakrájený pórek orestujeme na másle, přidáme čerstvý tymián a vmícháme do bramborové kaše, kterou jsme připravili běžným způsobem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé z mořského okouna na čerstvém fenyklu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena