Filé v nádivce

Rybí filé v zeleninové nádivce se slaninou.


5.04x
60 min

Postup přípravy

Ryby pokapeme citronem, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak je obalíme v mouce a na rozehřátém oleji z jedné strany osmažíme. Obrátíme na osmaženou stranu naneseme nádivku. Rybu pečeme při mírné teplotě v troubě, až se nádivka propeče a zezlátne.

Příprava nádivky: Rohlíky pokrájíme, zalijeme vývarem a vodou a necháme nasát. Pak je vymačkáme, dáme do mísy a přidáme žloutky, hrášek, nasekané žampiony, nudličky anglické slaniny, koření, rozetřený česnek, nasekanou petrželku máslo a sůl. Do promíchané směsi lehce zapracujeme ušlehaný sníh z bílků.

Rybí filé v nádivce podáváme s vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé v nádivce

Zpět na recept