Filé v česnekovém těstíčku

Ryba obalená ve spoustě česneku s vajíčkem. S bramborami nebo kaší si pochutnáte.


2.9717x
30 min

Postup přípravy

Těstíčko připravíme z 1 vejce a asi sedmi stroužků česneku a špetky soli. Filé nakrájíme na jedno, až dva centimetrové kostky, obalíme v těstíčku a smažíme pokud možno po všech stranách dozlatova. Obdobným způsobem můžeme rovněž připravit kuřecí či krůtí řízky, které samozřejmě nekrájíme na kostky. Chuť smažené cukety (v trojobalu) vylepší přidání vydatné dávky česneku do vajíčka. Samozřejmostí je krájení cukety na plátky 0.5 cm silné.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé v česnekovém těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.