Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

Recept na podušenou kapustu se smetanou a zapečenou s kousky rybího filé.


2.9626x
60 min

Ingredience

30 gmáslo
3 lžícestrouhanka
2 ksžloutek
250 mlsmetana
1 lžičkakmín
1 kskapusta
750 grybí filé

podle chuti

sůl
citron
mletý pepř

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Kapustu očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Na másle kapustu osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kmín, zalijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme.

V míse smícháme smetanu se žloutky, ochutíme a smícháme s kapustou. Směs vložíme do vymazané zapékací misky.

Filé nakrájíme na 4 kusy, zakapeme citronem, osolíme a opepříme. Na pánvičce rybu zlehka osmahneme a vše položíme na kapustu.

Máslo smícháme se strouhankou a tuto směs rozložíme na rybu. Filé s kapustou zapékáme na 200 °C asi 20 minut.

Filé s kapustou a kmínovou omáčkou rozdělíme na talíře a můžeme podávat s vařeným bramborem jako hlavní chod.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena