Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

Recept na podušenou kapustu se smetanou a zapečenou s kousky rybího filé.


2.9626x
60 min

Postup přípravy

Kapustu očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Na másle kapustu osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kmín, zalijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme.

V míse smícháme smetanu se žloutky, ochutíme a smícháme s kapustou. Směs vložíme do vymazané zapékací misky.

Filé nakrájíme na 4 kusy, zakapeme citronem, osolíme a opepříme. Na pánvičce rybu zlehka osmahneme a vše položíme na kapustu.

Máslo smícháme se strouhankou a tuto směs rozložíme na rybu. Filé s kapustou zapékáme na 200 °C asi 20 minut.

Filé s kapustou a kmínovou omáčkou rozdělíme na talíře a můžeme podávat s vařeným bramborem jako hlavní chod.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

Zpět na recept