Filé s cherry rajčátky

Teplá večeře z tresky bez zbytečných kalorií.


3.79x
25 min
1×

Postup přípravy

Filé z tresky rozmrazíme a po obou stranách posypeme solí a drceným kmínem. Mírně pokapeme čerstvou citronovou šťávou a necháme chvíli stát. Cherry rajčátka (spíše menší kuličky) omyjeme a rozkrojíme na půlky. Na pánvi rozpálíme olivový olej. Vhodíme filé z tresky a po obou stranách prudce osmahneme. Přidáme lžíci másla a nakrájená rajčátka a vše posypeme grilovacím kořením. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou podusíme na středním ohni asi 7 minut. Fillé s cherry rajčátky ihned podáváme i s vypečenou šťávou. Jako přílohu volíme pečivo nebo vařené brambory.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé s cherry rajčátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena