Filé s česnekem

Trochu jiná úprava rybího filé, než na jakou jsme zvyklí.


3.79x
75 min

Postup přípravy

Filé vložíme do pekáčku na pečící papír, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, posypeme kořením na ryby a pomažeme hořčicí (vše z jedné strany). Česnek si nakrájíme na plátky a filé jimi posypeme. Nakonec nastrouháme eidam na nejširších otvorech struhadla a taktéž bohatě zasypeme. V rozehřáté troubě (cca 170 °C) pečeme filé s česnekem 20 minut zakryté, pak 30 minut odkryté. Nejlepší přílohou k filé s česnekem jsou u nás doma milované nasucho opečené brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Filé s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena