Filé na olivách

Filé zřejmě podle italského receptu.


5.04x
35 min

Ingredience

1 kscibule
800 gfilé
150 gkečup
100 grajčatový protlak
1 skleniceolivy
0.5 dlčervené víno

podle chuti

cukr
sůl

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Osolené porce filé zprudka opečeme na oleji po obou stranách. Porce vyjmeme.

Do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, olivy, kečup, protlak, podle chuti sůl, cukr a podlijeme vínem. Přidáme opečené filé a podusíme.

Filé na olivách podáváme s bramborovou nebo jinou přílohou.
user-icon

autor gabos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé na olivách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.