Filé na másle

Recept pro začátečníky.


4.663x
20 min

Postup přípravy

Filé necháme rozmrazit a pak jej z obou stran osolíme a pokapeme citronem. Necháme chvíli odležet, aby se vytratil pach rybiny.

Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na kousky a vložíme do vroucí osolené vody se lžičkou kmínu. Uvaříme doměkka. Brambory pak jen jednoduše scedíme.

Na pánvičce necháme rozpustit máslo a vložíme osolené filé, osmahneme po obou stranách, není na škodu, když se nám trochu připeče. Stačí pár minut.

Filé na másle dáme na talíře, doplníme brambory, na které můžeme přidat po plátku másla. Ozdobíme měsíčkem citronu. Filé na másle můžeme navíc dochutit čerstvými bylinkami, pokud je máme po ruce.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filé na másle

Zpět na recept