Jemný okurko-fenyklový salát.
4 lžíce | olej |
sůl | |
mletý pepř | |
citronová šťáva | |
2 ks | menší řapík fenyklu |
80 g | čerstvé salátové okurky |
50 g | sterilovaná mrkev |
Fenyklové řapíky očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Okurku oloupeme a také nakrájíme na nudličky, přidáme na kostky nakrájenou sterilovanou mrkev, promícháme a zalijeme zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, pepře a soli.
Před podáváním salát vychladíme.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.