Vaření.czReceptyFenyklový salát s okurkou a jabky

Fenyklový salát s okurkou a jabky

Vitamínová bomba pro zimní večery, lehká večeře, výborná příloha specifické chuti.


3.0321x
20 min

Postup přípravy

Suroviny omyjeme.Okurku oloupeme, jablka také oloupeme a vyjadřincujeme je.
Vše nakrájíme na nudličky. Pokud by se vám některá část fenyklu zdála tvrdá, můžete jen spařit, ale ztratí se tím cennévitamíny. Lepší stravitelnosti dosáhnete opravdu jemným nakrájením. V míse promícháme všechny nakrajené suroviny.

Připravíme si dresink. Smícháme kysanou smetanu, balzamikový ocet, sůl a bílý pepř. Pro lepší chuť můžeme přidat salátové koření.

Hotový dresink smícháme se salátem.

Hotový salát necháme půl hodiny odpočinout v lednici. Vychlazený jej podáváme.
user-icon

autor romik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fenyklový salát s okurkou a jabky

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena