Fenyklový salát s okurkou a jabky

Vitamínová bomba pro zimní večery, lehká večeře, výborná příloha specifické chuti.


3.0321x
20 min

Postup přípravy

Suroviny omyjeme.Okurku oloupeme, jablka také oloupeme a vyjadřincujeme je.
Vše nakrájíme na nudličky. Pokud by se vám některá část fenyklu zdála tvrdá, můžete jen spařit, ale ztratí se tím cennévitamíny. Lepší stravitelnosti dosáhnete opravdu jemným nakrájením. V míse promícháme všechny nakrajené suroviny.



Připravíme si dresink. Smícháme kysanou smetanu, balzamikový ocet, sůl a bílý pepř. Pro lepší chuť můžeme přidat salátové koření.



Hotový dresink smícháme se salátem.



Hotový salát necháme půl hodiny odpočinout v lednici. Vychlazený jej podáváme.
user-icon

autor romik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fenyklový salát s okurkou a jabky

Zpět na recept