Fenykl s vaječnou zálivkou

Lehké a chutné spojení fenyklu, vejce a oliv.


4.36x
20 min
1×

Postup přípravy

Vejce vaříme v mírně osolené vodě asi 10 minut natvrdo. Pak je zchladíme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

Očistíme fenykl, nať nakrájíme hodně nadrobno a ponecháme na ozdobu, zbytek nakrájíme na tenké plátky. Olivy překrájíme na poloviny.

Ocet ochutíme cukrem, solí i pepřem a zašleháme olej. Nakonec do zálivky opatrně vmícháme vejce.

Fenykl rozdělíme na dezertní talíře, posypeme jej olivami a přelijeme zálivkou. Fenykl s vaječnou zálivkou posypeme fenyklovou natí a ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fenykl s vaječnou zálivkou

Zpět na recept