Fazolový guláš s lečem

Recept na guláš s uzeninou je chutný a snadný na přípravu. Zkusit můžeme i vegetariánskou variantu.


4.417x
60 min
2×

Postup přípravy

Fazole uvaříme doměkka. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Kabanos nebo jinou uzeninu nakrájíme na kostky. Do hrnce dáme rozehřát olej a orestujeme na něm cibuli. Přidáme mletou papriku, kabanos a opečeme. Potom dáme lečo a fazole i s vodou, ve které jsme ji vařili. Guláš přivedeme k varu a zahustíme směsí z vody a hladké mouky. Fazolový guláš osolíme a opepříme podle chuti. Už jen krátce povaříme. Fazolový guláš s lečem podáváme podle chuti s čerstvým pečivem. Guláš může být i vegetariánský, pokud vynecháme kabanos.
user-icon

autor barbara

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazolový guláš s lečem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena