Vaření.czReceptyFazolové lusky v hořčičné omáčce

Fazolové lusky v hořčičné omáčce

Velmi chutné a rychlé jídlo z jednoho hrnce.


4.219x
35 min
1×

Postup přípravy

Fazolové lusky scedíme, pokud je to nutné, nakrájíme je na menší kousky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájené lusky dáme vařit do cca 1 litru vody. Když voda vře, přidáme 2 kostky masoxu. Pokud jsou fazolky měkké, zahustíme je zlatou jíškou. Dochutíme hořčicí, solí a octem podle chuti. Uvařená vejce vmícháme až do hotové omáčky. Fazolové lusky v hořčičné omáčce podáváme s brambory uvařenými ve slupce. Když místo masoxu použijeme zeleninový bujón, mohou si omáčku s fazolovými lusky dopřát i vegetariáni.
user-icon

autor jana78


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolové lusky v hořčičné omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena