Fazolové lusky s rajčaty

Dušená zeleninová směs z fazolových lusků a rajčat.


3.0106x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji. Fazolové lusky omyjeme a nakrájíme na kousky. Lusky osolíme, přidáme k cibuli a podlijeme vývarem. Dusíme do poloměkka.

Mezitím omyjeme rajčata, oloupeme a na dílky nakrájíme. Pridáme ke směsi na pánvi společně s prolisovaným česnekem. Uzeninu nakrájíme na nudličky a rovněž přidáme do směsi.

Směs ještě chvíli dusíme, následně necháme šťávu odpařit.

Ihned podáváme s nadrobno nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je vařená rýže nebo hranolky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolové lusky s rajčaty

Zpět na recept