Vaření.czReceptyFazolové lusky na másle se slaninou

Fazolové lusky na másle se slaninou

Výborné jako příloha k masům nebo jen tak samotné na chuť.


3.939x
20 min
3×

Postup přípravy

Fazolové lusky omyjeme, okrájíme konce a nakrájíme je na 2 - 3 cm dlouhé paličky. Na pánvi si rozpálíme lžíci másla a lusky nasypeme. Restujeme na másle, občas promícháme, mezitím si nakrájíme na malé kostičky slaninu, kterou přihodíme k fazolkám, přiklopíme pokličkou a necháme chvilenku podusit. Fazolové lusky odkryjeme, přidáme další lžíci másla a až se začne na fazolkách tvořit křupavá vrstva, vypneme a mírně dosolíme. Takto připravené fazolové lusky na másle se slaninou můžeme servírovat.
user-icon

autor nandicka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazolové lusky na másle se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena