Fazolky na smetaně

Recept na dušené fazolky s kuřecím masem ve smetanové omáčce.


4.329x
60 min
10×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno. Fazolky očistíme, odřízneme kraje a každou rozřízneme na tři nebo čtyři kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kuřecí maso a dusíme do poloměkka. Potom přidáme nakrájené fazolky, zalijeme vodou, přisypeme vegetu a ochutíme citronovou šťávou. Dusíme doměkka. Když jsou maso i fazolky měkké, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali mouku, a necháme chvilku povařit. Nakonec k fazolkám vmícháme smetanu. Fazolky na smetaně podáváme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazolky na smetaně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena