Fazolky na smetaně

Recept na dušené fazolky s kuřecím masem ve smetanové omáčce.


4.329x
60 min
10×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno.
Fazolky očistíme, odřízneme kraje a každou rozřízneme na tři nebo čtyři kousky.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kuřecí maso a dusíme do poloměkka. Potom přidáme nakrájené fazolky, zalijeme vodou, přisypeme vegetu a ochutíme citronovou šťávou. Dusíme doměkka. Když jsou maso i fazolky měkké, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali mouku, a necháme chvilku povařit. Nakonec k fazolkám vmícháme smetanu.

Fazolky na smetaně podáváme s vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolky na smetaně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.