Fazolkový salát s opečenými bramborami

Miska plná vitamínů. Recept pro jednu osobu.


3.067x
25 min

Postup přípravy

Brambory omyjeme a i se slupkou uvaříme. Šunku nakrájíme na kostičky. Fazolky podle potřeby očistíme a spaříme. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli. Sýr nastrouháme. Jablka očistíme, zbavíme jádřince a také nastrouháme.

Uvařené brambory nakrájíme i se slupkou na plátky.Společně s kostičkami šunky je orestujeme a dochutíme česnekem. Smícháme se spařenými fazolkami, nastrouhanými jablky a sýrem.

Připravíme si zálivku. Do smetany zašleháme olej a ochutíme ji solí, octem a sekanou řeřichou.

Brambory podáváme ozdobené volským okem, přelité zálivkou ze zakysané smetany.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolkový salát s opečenými bramborami

Zpět na recept