Vynikající polévka z fazolek, zahuštěná jíškou a smetanou. Krevety jí dodají nádech exotiky. Pokud nechcete krevety vařit přímo v polévce, můžete je zvlášť osmahnout na másle a zdobit jimi naservírovanou polévku.
sůl | |
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
150 g | krevety |
nasekaná petrželka | |
250 ml | smetana ke šlehání |
500 ml | drůbeží vývar |
4 lžíce | hotová jíška |
250 g | fazolky (mražené) |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.