Fazole v rajské omáčce

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme do měkka.


3.1114x
45 min
3×

Postup přípravy

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z fazolí, přidáme rajský protlak. Rozšleháme, dobře provaříme. Do zahoustlé omáčky přidáme uvařené fazole, česnek a další přísady. Krátce povaříme. Podáváme s celozrnným chlebem. Pokud jsou předem fazole namočené, je doba přípravy již jen 40 minut.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazole v rajské omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena