Fazole v rajské omáčce

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme do měkka.


3.1114x
45 min
3×

Postup přípravy

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme doměkka.

Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z fazolí, přidáme rajský protlak. Rozšleháme, dobře provaříme. Do zahoustlé omáčky přidáme uvařené fazole, česnek a další přísady. Krátce povaříme.

Podáváme s celozrnným chlebem. Pokud jsou předem fazole namočené, je doba přípravy již jen 40 minut.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole v rajské omáčce

Zpět na recept