Fazole nakyselo s vinnou klobásou

Rychlý a nenáročný recept na pokrm z vinné klobásy.


2.818x
30 min

Postup přípravy

Cibulky s natí nasekáme nadrobno a část si odložíme na ozdobu.

Bílou část cibulky osmahneme na oleji. Přidáme slité a okapané fazole, zalijeme vývarem, přidáme nasekanou nať z cibulek, špetku majoránky a prohřejeme. Podle potřeby zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody a ještě minutu povaříme. Můžeme také použít instantní jíšku. Dochutíme podle chuti solí, pepřem, octem a cukrem.

Vinnou klobásu stočíme klasicky do šneků spíchnutých špejlí. Obalíme v hladké mouce a opečeme na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova. Na talíři ozdobíme fazole zbylou cibulkou a pro barvu rozpůlenými cherry rajčátky.

Fazole nakyselo s vinnou klobásou podáváme jako chutný oběd nebo večeři.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole nakyselo s vinnou klobásou

Zpět na recept