Rychlý a nenáročný recept na pokrm z vinné klobásy.
600 g | vinná klobása |
1 svazeček | cibulka s natí |
1 plechovka | sterilované červené fazole |
1 plechovka | sterilované bílé fazole |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
ocet | |
drcený barevný pepř | |
podle potřeby | |
1-2 lžičky | solamyl |
olej na smažení | |
vývar z kostky | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Conny
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.