Dýňový chléb

Recept pro domácí pekárnu.


4.69x
0

Ingredience

2 lžičkycukr
2 lžičkysůl
70 mlvoda
270 ghladká mouka
3 lžičkysušené droždí
280 gcelozrnná pšeničná mouka
200 gcelozrnná žitná mouka
200 mlkefírové mléko
230 gjemně strouhaná dýně

podle chuti

kmín
dýňová semínka

Postup přípravy

Do nádoby nalijeme kefírové mléko, přidáme sůl, kmín, cukr, mouku, droždí a dýni a vložíme nádobu do domácí pekárny. Na pečení zvolíme program Klasik, velikost 2, stupeň propečení střední. Při hnětení doléváme vodu podle hustoty těsta. Po zaznění signálu sypeme dýňová semínka. Dýňový chléb nakrájíme a podáváme podle libosti. Zdravá varianta pečiva z domácí pekárny.
user-icon

autor švajdy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dýňový chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena