Recept na dušené vepřové plátky ochucené vínem a kořením s jemnou smetanovou omáčkou a olivami.
1 lžička | máslo |
10-15 ks | zelené olivy |
4 plátky | vepřová kýta |
4-6 lžic | smetana na vaření |
5 lžic | sladké červené víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2-3 kuličky | jalovec |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
hladká mouka | |
zeleninový vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena