Dušené vepřové kotlety

Rychlovka z vepřového masa.


4.7170x
45 min
35×

Postup přípravy

Plátky kotlet naklepeme, osolíme, opepříme a každý plátek potřeme hořčicí. Cibuli nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme plátky masa, necháme zatáhnout, podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Poté plátky vepřového vyndáme a šťávu z masíčka zahustíme (já používám hotovou jíšku). Podušené kotlety vrátíme do šťávy a ještě necháme prohřát. Dušené vepřové kotlety podáváme nejlépe s rýží.
user-icon

autor lula

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené vepřové kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena