Vaření.czReceptyDušené krůtí medailonky na pivu

Dušené krůtí medailonky na pivu

Úprava krůtího masa s pivem.


3.715x
45 min

Postup přípravy

Z krůtího masa nakrájíme menší plátky - medailonky. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Vložíme je na rozpálený olej a opečeme z obou stran dozlatova. Opečené medailonky pokapeme kečupem, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme vodou. Na druhé pánvi opečeme nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a kuřecí játra a opepříme. Orestujeme a podle chuti osolíme. Měkké krůtí medailonky na pivu dáme na talíře a přidáme orestovanou směs. Přílohou jsou brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené krůtí medailonky na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena