Vaření.czReceptyDušené jelení maso s brambory

Dušené jelení maso s brambory

Máte rádi zvěřinu? Pak tedy zkuste tento netradiční recept.


3.061x
60 min
1×

Ingredience

4 lžíceolej
60 gcibule
2 ksmrkev
2 listybobkový list
10 ghladká mouka
6 kuličekcelý pepř
2 lžícerajčatové pyré
500 gjelení maso
4 ksstřední brambory

podle chuti

sůl
majoránka
pepř
2 dlčervené víno

podle potřeby

2 dlvoda

Postup přípravy

Jelení maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném oleji osmažíme. Zalijeme trochou vody a vínem, přidáme pár kuliček celého pepře, bobkový list a necháme dusit do poloměkka. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, brambory nakrájené na kostičky a mrkev na kolečka. Podle potřeby doléváme vodu nebo víno a dusíme do měkka. Dochutíme majoránkou a rajčatovým pyré. Podáváme s dušenou rýží nebo pečivem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené jelení maso s brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena