Recept na dušené hovězí maso s kořenovou zeleninou, rajčaty, česnekem a tymiánem. Pokrm připravujeme v tlakovém hrnci.
200 g | slanina |
1 palička | česnek |
1 ks | mrkev |
2 ks | bobkový list |
1 ks | celer |
300 ml | hovězí vývar |
1000 g | hovězí kližka |
3 větvičky | čerstvý tymián |
200 g | červená cibule |
1 konzerva | loupaná rajčata |
1 ks | menší petržel |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena