Recept na dušené hovězí maso s kořenovou zeleninou, rajčaty, česnekem a tymiánem. Pokrm připravujeme v tlakovém hrnci.
200 g | slanina |
1 palička | česnek |
1 ks | mrkev |
2 ks | bobkový list |
1 ks | malý celer |
300 ml | hovězí vývar |
1000 g | hovězí kližka |
3 větvičky | čerstvý tymián |
200 g | červená cibule |
1 konzerva | loupaná rajčata |
1 ks | malá petržel |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.