Recept na dušené česnekové maso s pikantní žampionovou směsí.
8 stroužků | česnek |
1 ks | cibule |
400 g | žampiony |
800 g | hovězí maso |
1 ks | malý pórek |
2-3 ks | čerstvá chilli paprička |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
zálivka | |
1-2 lžíce | solamyl |
500 ml | masový vývar |
2-3 lžíce | sójová omáčka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.