Dušené filety z tresky

Vlastní recept při změně stylu života. Rychlý a zdravý recept na úpravu ryby a zeleniny.


3.411x
30 min

Postup přípravy

Filety z tresky okořeníme kořením na ryby, pokapeme pár kapkami olivového oleje a necháme chvíli proležet.

Mezitím si omyjeme dvě střední brambory a dáme je vařit i se slupkou v páře. Potom si připravíme různé druhy zeleniny a nakrájíme je. Kořenovou zeleninu nejlépe na slabé nudličky, brokolici a květák rozdělíme na malé růžičky, na slabá kolečka nakrájíme pórek a česnek s cibulí, na menší kousky přeřízneme zelené fazolové lusky a můžeme přidat i zelený hrášek. Není-li zelenina čerstvá, můžeme použít i mraženou.

Když máme vše připravené, tak dáme na pánev rybí filety a po obou stranách je opečeme nebo podusíme. Než se ryba udělá, poklademe talíř listy salátu. Na ně pak položíme hotovou rybu. Na pánvičce po rybě uděláme i připravenou zeleninu, kterou po krátkém dušení přidáme na talíř k rybě, ještě přidáme na kolečka nakrájenou bramboru.

Poté ještě talíř obložíme na kolečka nakrájenou syrovou okurkou a rajskými jablíčky. Dušené filety z tresky můžeme posypat petrželkou a pak už si jen popřát dobrou chuť. Dušené filety z tresky ihned podáváme.
user-icon

autor vladalu


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené filety z tresky

Zpět na recept