Dušené filé v zelenině

Recept na dietní a zdravé jídlo.


4.04x
30 min

Ingredience

4 ksvejce
10 ksbrambory
8-10 porcífilé

podle chuti

1 lžičkasůl
drcený kmín
6-8 kskořenová zelenina
1 lžičkamletá sladká paprika
mletý černý pepř

podle potřeby

voda

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu a brambory očistíme. Můžeme použít i mraženou zeleninu. Zeleninu spolu s oškrábanými brambory vložíme na pečící papír na plech. Na to poklademe plátky rybího filé a podlijeme vodou. Plech zakryjeme a dusíme asi 15 minut. Poté filé trochu osolíme, opepříme, okmínujeme a dle chuti poprášíme červenou paprikou. Filé v zelenině dusíme odkryté do odpaření tekutiny. Pak vše zalijeme rozšlehaným vejcem a filé necháme jen krátce zapéct. Dušené filé v zelenině ihned podáváme.
user-icon

autor vera123

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené filé v zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena