Dušené červené zelí na víně

Recept na chutné dušené zelí k pečenému masu.


3.76x
35 min

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky.

V hrnci rozpálíme olej a cibuli osmahneme. Přisypeme zelí, kmín, sůl, ocet a přilijeme trochu vody. Za občasného promíchání dusíme zelí téměř doměkka.

Podušené zelí zaprášíme moukou, podlijeme červeným vínem, dochutíme solí, octem, pepřem a cukrem. Zelí dodusíme doměkka.

Dušené červené zelí na víně podáváme jako přílohu k pečené kachně, vepřové pečeni nebo zvěřině.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené červené zelí na víně

Zpět na recept