Dušená rýže s míchanými vejci

Takhle připravenou rýži můžeme podávat jako přílohu k šťavnatému salátu.


2.873x
45 min

Postup přípravy

Rýži osmahneme na oleji, podlijeme vařící vodou a podusíme, aby byla kyprá. Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, na větší kousky žampiony. Hrášek z konzervy si necháme okapat. Zároveň si nasekáme nadrobno petrželku.

Na zbytku oleje osmahneme cibuli a přidáme žampiony a také chvílí podusíme. Vmícháme je do rýže a přidáme okapaný hrášek. Ještě si na oleji umícháme vejce, které pak do rýže nakonec vmícháme.

Dušenou rýži s míchanými vejci posypeme nadrobno nasekanou petrželkou.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušená rýže s míchanými vejci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.