Dušená kapusta s vepřovým masem

Velmi jednoduché a lehké jídlo z kapusty a vepřového masa.


4.327x
90 min
3×

Postup přípravy

Vepřový bok vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme také na kostičky. Kapustu rozebereme a důkladně omyjeme. Nakrájíme na proužky.

Maso dáme na pánev a při mírné teplotě necháme vyškvařit sádlo. Přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Maso osolíme, opepříme a zaprášíme mletou paprikou. Poté přidáme kapustu, přisypeme kmín, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Dušenou kapustu s vepřovým masem podáváme s vařeným bramborem.
user-icon

autor Jouda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušená kapusta s vepřovým masem

Zpět na recept