Dušená čekanka na másle

Snadný recept na chutnou přípravu čekanky.


5.01x
30 min

Ingredience

1 lžícecukr
4 ksčekanka
1 ksbobkový list

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Čekanku můžeme dusit v celku či na poloviny, ale zbavíme ji středů.

Čekanku podusíme na másle, přidáme bobkový list a cukr podle chuti a necháme dusit do změknutí na nízkém plameni.

Dušenou čekanku na másle podáváme jako přílohu.
user-icon

autor Jindriska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušená čekanka na másle

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Belgická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena