Drůbeží vývar z kostí

Čirý, světlý až mírně zakalený vývar s typickou vůní a chutí po použitých surovinách.


5.07x
60 min
1×

Ingredience

10 gsůl
30 gcibule
2 lvoda
0.5 kgdrůbeží kosti
150 gkořenová zelenina

Postup přípravy

Pečlivě opláchnuté a očištěné suroviny z kuřat zalijeme vodou. Můžeme použít kuřecí, slepičí či kohoutí kosti. Kosti uvedeme pomalu do varu, omezíme příkon tepla, mírně osolíme a zvolna vaříme 45 - 60 minut. V průběhu vaření přidáme očištěnou, opláchnutou a částečně rozkrájenou zeleninu a zvolna dovaříme. Hotový drůbeží vývar z kostí procedíme hustým cedníkem a používáme podle potřeby.
user-icon

autor Prot

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží vývar z kostí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena