Drůbeží salát s celerem

Drůbeží saláty v poslední době získávají na oblibě. Tento se hodí k pečivu. Recept, kterým můžeme ochutit i uvařené těstoviny - dobře nás zasytí.


4.56x
35 min

Postup přípravy

Vychladlé maso nakrájíme na nudličky, celer očistíme a nastrouháme na slzičkovém struhadle, oloupaná jablka nakrájíme na kostičky.

Vše smícháme, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme nálevem z octa, hořčice, oleje, mletého pepře a soli.

Drůbeží salát podáváme s pečivem, můžeme míchat i s těstovinami.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží salát s celerem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká