Drůbeží saláty v poslední době získávají na oblibě. Tento se hodí k pečivu. Recept, kterým můžeme ochutit i uvařené těstoviny - dobře nás zasytí.
Hodnocení
4.5
/ 5 (6x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
1 lžíce
olej
1 lžička
ocet
100 g
celer
3 ks
jablko
1 lžička
hořčice
250 g
pečené drůbeží maso
podle chuti
sůl
citron
mletý černý pepř
Postup přípravy
Vychladlé maso nakrájíme na nudličky, celer očistíme a nastrouháme na slzičkovém struhadle, oloupaná jablka nakrájíme na kostičky.
Vše smícháme, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme nálevem z octa, hořčice, oleje, mletého pepře a soli.
Drůbeží salát podáváme s pečivem, můžeme míchat i s těstovinami.