Drůbeží polévka s pažitkovým kapáním

Rychlá jednoduchá polévka.


3.092x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a drobně pokrájíme. Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo.

Cibuli a zeleninu zalijeme vývarem a krátce povaříme.

Z vejce, mléka, mouky a jemně posekané pažitky připravíme řídké těstíčko, které lijeme přes vidličku do horké polévky. Kapání v polévce krátce povaříme.

Drůbeží polévka s pažitkovým kapáním osolíme, opepříme a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží polévka s pažitkovým kapáním

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.