Vaření.czReceptyDrůbeží játra s granátovým jablkem

Drůbeží játra s granátovým jablkem

Marinovaná pikantní játra zapečená s granátovými jablky.


2.91111x
30 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme s trochou soli. Feferonku očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme ji. Játra podle potřeby očistíme. Petrželku opepreme, osušíme a nasekáme. V misce smícháme česnek, feferonku, petrželku, olej, bobkový list a játra. Maso necháme asi 3 hodiny marinovat. Pak je přeložíme do zapékací misky a i s marinádou pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě. Zatím si rozpůlíme granátové jablko a vydlabeme z něj dužinu i s jadérky a šťávou. Vše přidáme k téměř hotovým játrům a společně dopečeme. Nakonec osolíme. Játra podáváme s ochucenou rýží.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží játra s granátovým jablkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena