Vaření.czReceptyDrůbeží játra s cibulí a vínem

Drůbeží játra s cibulí a vínem

Rychlá, nenáročná večeře pro všední den.


3.173x
25 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, pokrájíme na tenká kolečka, na oleji ji osmažíme dozlatova a vyjmeme ji z pánve. Zatím si připravíme játra, která odblaníme a nakrájíme na kostky. Na pánev po cibuli vložíme játra, která za stálého míchání podusíme doměkka. Nakonec játra přelijeme vínem, doplníme osmaženou cibulí, pepřem a asi dvě minuty podusíme. V tuto chvíli játra osolíme a podáváme. Ideální přílohou je rýže.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží játra s cibulí a vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena