Vaření.czReceptyDrůbeží játra po španělsku

Drůbeží játra po španělsku

Játra podušená na víně v kořeněné omáčce zahuštěné strouhankou. S rýží budete mít bezva lehký oběd.


3.0945x
30 min
1×

Postup přípravy

Játra pokrájíme na kousky, opepříme, zalijeme vínem a dusíme. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme koření, mátu, zalijeme vývarem, přidáme játra, zasypeme strouhankou a asi 10 minut dusíme. Nakonec osolíme a zakápneme citronovou šťávou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží játra po španělsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena