Drůbeží játra na zeleném pepři

Masová směs s pečeným bramborem. Recept na 4 porce.


3.0546x
45 min

Postup přípravy

Cibuli a papriky očistíme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na proužky. Játra očistíme a rozpůlíme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.

Ve wok pánvi rozpálíme olej a zpěníme kolečka cibule. Přidáme slaninu a po minutě játra. Vše prudce orestujeme. Játra vyjmeme a udržujeme v teple.

Do výpeku vložíme papriky a rajčata, přidáme kečup a zastříkneme vodou. Krátce podusíme. Poté vložíme játra zpět do pánve a necháme přejít varem.

Nakonec odstavíme z ohně, do směsi přidáme zelený pepř nakládaný v oleji a osolíme.

Maso podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží játra na zeleném pepři

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká