Vaření.czReceptyDrůbeží játra na zeleném pepři

Drůbeží játra na zeleném pepři

Masová směs s pečeným bramborem. Recept na 4 porce.


3.0546x
45 min

Postup přípravy

Cibuli a papriky očistíme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na proužky. Játra očistíme a rozpůlíme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Ve wok pánvi rozpálíme olej a zpěníme kolečka cibule. Přidáme slaninu a po minutě játra. Vše prudce orestujeme. Játra vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku vložíme papriky a rajčata, přidáme kečup a zastříkneme vodou. Krátce podusíme. Poté vložíme játra zpět do pánve a necháme přejít varem. Nakonec odstavíme z ohně, do směsi přidáme zelený pepř nakládaný v oleji a osolíme. Maso podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží játra na zeleném pepři

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena